Salutació de l’Alcalde

Amb el web estrenem també el Portal de transparència, que gràcies a la plataforma gratuïta que ens ofereix el Consorci d’Administració oberta de Catalunya (AOC), hem pogut donar compliment als ítems vinculats a la nova llei de transparència.

Volem ser més transparents, volem que tingueu més informació i volem que participeu de les coses que es fan i passen al nostre municipi. Per aquest motiu al web hi trobareu informació de tot tipus: des de informació sobre els pressupostos municipals o les activitats culturals que es fan, fins a la biografies dels regidors.

Tant si és la primera vegada que us connecteu com si ja en sou usuaris habituals, esperem que feu les aportacions necessàries per continuar millorant, i sobretot, perquè aquesta eina sigui útil per tothom.

Vivim en un entorn immillorable, amb el Montseny com a referència, on podem gaudir del paisatge, de la tranquil·litat de viure encara en un poble petit, de la proximitat de les persones i on el vostre ajuntament, cada dia, pas a pas intenta millorar i establir els millors canals de comunicació i diàleg amb tots vosaltres.

Desitgem que aquest web sigui visualitzat com una oportunitat per tots nosaltres per poder estar més a prop. Sabem que encara tenim altres reptes per endavant, com per exemple implantar la seu electrònica, però estem convençuts que amb la vostra ajuda i la implicació de tot l’ajuntament, aconseguirem superar-los.

Benvinguts a Riells i Viabrea … benvinguts a casa vostra!

Josep Maria Bagot i Belfort

Comments are closed