El Consell d’Infants Municipal ja té logotip

El Consell d’Infants Municipal (CIM) de Riells i Viabrea ja ha escollit la imatge que els representarà a partir del curs vinent.

Entre totes les propostes que es van presentar es van escollir quatre dibuixos que, després de sotmetre’s a votació popular mitjançant un procediment de votació ciutadana, un d’ells ha estat l’elegit. Les votacions per triar quin és el logo guanyador s’han pogut fer de diverses maneres: a través d’un formulari web, a través de votació física a l’OAC i tots els alumnes de 1r a 4t també van emetre el seu vot mitjançant unes butlletes.

Finalment i un cop tancat el termini de votacions, s’han registrat un total de 101 vots que s’han repartit d’aquesta manera. Aquest és el logotip guanyador:

Tots els nens i nenes que han participat en aquest procés ho han fet de manera entusiasta i des de l’Ajuntament n’estem molt orgullosos. Volem agrair la implicació, l’esforç i el treball creatiu dels nens i nenes que formen part del CIM. Som conscients que el futur del nostre municipi és a les seves mans i volem que els infants de Riells siguin partícips de tot allò que els envolta.

També volem agrair a tots aquells vilatans que han participat en la votació.

Comments are closed.