Francisco Miguel Tàpia Melenchón (ERC)

francesc-tapia

Dades de contacte:
Telèfon: 972 87 07 52
e-mail: ftapia@riellsiviabrea.cat
Hores concertades
Retribució per assistència
Retribució bruta mensual: entre 960  i 1180 €
Declaració béns patrimonials

Nascut a Barcelona el 27 d’agost del 1974, casat i pare de dos fills.

Tot i haver nascut i viscut a Barcelona, va passar major part de la seva infància i adolescència a casa la seva àvia a Riells i Viabrea, precisament a la casa on viu actualment.

Va estudiar Enginyeria industrial en especialitat en electrònica industrial a la Universitat de Girona, però mentre acabava el projecte final de carrera es va matricular a Enginyeria industrial a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diversos cursos vinculats a la seva professió: direcció  i organització industrial, informàtica, robòtica, neumàtica, la 5S, però també d’altres especialitats per completar la seva formació; anglès, prevenció de riscos laborals, etc.

Actualment és director industrial de l’empresa Sistemes d’Embalatge SORSA, SA, i és accionista d’una petita empresa familiar GIK Future SL.

La seva trajectòria política té els seus inicis al 2011 quan es presenta a les llistes d’ERC. És regidor des del 2013 i actualment és regidor de sanitat, esports, TIC, manteniment d’edificis i és el primer Tinent Alcalde.

A nivell associatiu forma part de la junta de l’Athlètic Club Riells com a tresorer i anteriorment havia format part de la junta gestora del Poliesportiu Municipal del Bon Pastor.

L’esport, i en concret la Natació, ha estat l’esport de la seva vida. Va ser nadador durant la seva infància i va arribar a jugar a waterpolo al Club Sant Andreu.  Durant la seva època universitària va participar en diversos campionats de natació. Li encanta l’aigua i el mar, per aquest motiu es va treure el títol de patró d’embarcacions d’esbarjo i és tècnic superior en salvament aquàtic per la Federació Catalana de Natació.

Es manifesta un apassionat de la natura, la respecte i l’estima, i intentar ensenyar als seus fills la importància de cuidar i estimar el que  els envolta. És sent un privilegiat per viure en un entorn com  Riells i Viabrea, prop de la natura i del mar.

ftapia@riellsiviabrea.cat

Comments are closed.