Inauguració de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

El pròxim 4 de juliol, a les 18:30 hores,  s’inaugurarà la nova Biblioteca Pompeu Fabra de Riells i Viabrea.

Aquest projecte representa pels vilatans i vilatanes del nostre poble la possibilitat de gaudir d’un espai més ampli, diàfan i amb espais diferenciats per la lectura, la recerca d’informació o l’estudi.

A la biblioteca es trobarà una gran varietat de llibres, còmics i material audiovisual. També hi haurà un petit racó a tall de zona de lectura amb llibres i revistes de temes molt variats. Els més petits tindran un espai adaptat on podran jugar, pintar i aprendre amb el munt de llibres que tindran a la seva disposició. I també ho podran fer amb els relats i les històries que els explicarem a l’Hora del conte.

La nova biblioteca Pompeu Fabra de Riells tindrà 240 metres d’espai i comptarà amb un fons bibliotecari més gran que l’anterior. Aquest augment de material és degut a la incorporació al Sistema Públic de Lectura on, Diputació i Generalitat, a través dels serveis de préstecs que donen hi han col·laborat.

Una altra característica de la nova biblioteca serà que es podrà disposar d’una zona polivalent  per fer xerrades, conferències, formacions, presentacions, exposicions o el ja veterà Club de Lectura.

 

El dimecres 4 de juliol es farà la presentació oficial i està previst que durant l’acte hi assisteixi la Carme Renedo, delegada del Departament de Cultura de Girona i en Josep Maria Bagot, Alcalde de l’Ajuntament de Riells i Viabrea. Tots ells faran els parlaments inaugurals i, un cop acabats, es procedirà a la tallada de cinta que donarà per inaugurada la biblioteca del municipi.

A continuació, i per amenitzar la jornada, se servirà un petit refrigeri a base de pastes salades i begudes i es faran les dues primeres activitats:

 

Des de l’Ajuntament esperem que tots i totes puguem gaudir d’aquest nou espai de reunió i aprenentatge que tant ens mereixem. I esperem que pugui esdevenir l’eix central de l’educació dels nostres fills i filles.

 

Comments are closed.