Incidència en l’enllumenat públic

L’Ajuntament informa que a data del 25 de març i fins avui dia, l’enllumenat públic de Can Plana funciona de forma inusual amb apagades. El motiu d’aquesta incidència és degut al fet que un vehicle desconegut va col·lisionar contra els pals de l’enllumenat públic devastant-los i malmetent el sistema d’enllumenat.

Durant els darrers dies i amb la voluntat de restablir el servei com més aviat millor, l’Ajuntament ha demanat amb urgència el material necessari a l’empresa encarregada de fer la reparació, que assegura que estarà resolt durant els pròxims dies.

Volem informar que els veïns i veïnes afectats per aquest incident són els que viuen als carrers Sureres, Romaní, Aglans i Senglars.

Ara com ara es desconeix la identitat del conductor que va causar aquests desperfectes i, per aquest motiu, volem demanar la col·laboració de tota la ciutadania. Si algun riellenc o riellenca va veure alguna cosa relacionada amb aquest accident, agraïm la col·laboració. Ja que la reparació suposarà una despesa de més de 5.000€ que sortiran directament de les arques municipals.

Demanem disculpes per les molèsties que aquest incident pugui ocasionar.

Comments are closed.