Jo + Esport

Els dies 27, 28 i 29 de juliol viu l’esport com mai ho has fet a les jornades “Jo + Esport”. Uns dies on des de l’Ajuntament s’espera que tots els vilatans practiquin esport. Durant tot el cap de setmana s’organitzaran una sèrie d’activitats dirigides a tothom, sense límit d’edat, d’experiència o de condició física.

Al “Jo + Esport” et proposem activitats, competicions, cursos, tallers, exhibicions i jocs per promoure l’activitat física i esportiva com a element principal de salut i benestar.

Es convida a tothom qui ho vulgui a participar de qualsevol de les moltes activitats que es preparen amb l’objectiu de combatre el sedentarisme i incentivar la pràctica esportiva dins el nostre municipi. També hem preparat aquestes jornades per sensibilitzar als nostres vilatans i vilatanes sobre els avantatges que comporta una vida saludable gràcies a uns bons hàbits i la pràctica esportiva.

 

Si vols participar a una de les activitats del “Jo + Esport”, siguis gran o petit, consulta tot el que s’hi farà:

 

Divendres, 27 de juliol

Dissabte, 28 de juliol

Diumenge, 29 de juliol

 

Agraïm a les entitats i col·lectius que participen o organitzen algunes de les activitats l‘ajuda i l’esforç que segueixen fent per fer possible el “Jo + Esport”.

Entre tots farem de Riells i Viabrea un poble actiu i saludable.

 

Comments are closed.