La Biblioteca Pompeu Fabra de Riells i Viabrea reprèn el curs amb un munt d’activitats

La nova biblioteca pública del municipi enceta el curs escolar amb la presentació del fulletó d’activitats per aquest últim tram d’any.
L’Ajuntament ha dissenyat un tríptic on es recullen totes les activitats que es duran a terme a la Biblioteca Pompeu Fabra durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Entre totes les activitats programades cal destacar el retorn del Club de Lectura i de l’Hora del Conte. Dues activitats molt seguides per a grans i petits.

Aquest any, però, també es vol apropar la tecnologia i les noves formes de consum als menys habituats a utilitzar-les. Oferirem dos cursos formatius per aprendre a navegar per internet i a utilitzar i treure rendiment de totes les possibilitats que ens ofereix el telèfon mòbil.

A més, l’espai de la Biblioteca Pompeu Fabra acollirà exposicions itinerants que ens ajudaran a conèixer millor el nostre entorn.

Per últim i com a activitats especials hem volgut dedicar tallers i sessions a la celebració de la Castanyada i el Halloween i a les festes de Nadal.

 

Programa d’activitats – Biblioteca Pompeu Fabra

Comments are closed.