Riells i Viabrea ofereix el servei d’Escola d’idiomes per aquest curs

L’Ajuntament de Riells i Viabrea obrirà aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes. Aquest servei estarà gestionat per l’empresa Punt de Partida, un centre d’educació que oferirà classes d’anglès, francès i alemany.

Aquesta col·laboració ha fet possible que el poble tingui una escola d’idiomes al municipi per aquest curs 2018/2019. Les classes d’anglès, francès i alemany començaran el pròxim  1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu  reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45. També, per a tots aquells qui ho vulguin, podran fer la inscripció a l’OAC de l’Ajuntament.

Segons el regidor d’educació, Felipe González, “l’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”.

L’ajuntament aposta per l’educació amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge d’idiomes al municipi. Per aquest motiu, Punt de Partida gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix els cursos a un preu reduït de 28 euros mensuals 2 classes a la setmana pels veïns del municipi i de 37 euros per la resta d’alumnes.

La gestió de les classes anirà a càrrec del centre educatiu Punt de Partida. Cada grup podrà tenir de 8 a 10 o 12 alumnes, que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, ja que abans de començar el curs se’ls hi farà una prova de nivell. Els cursos són oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell.

Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Riells i Viabrea.

Comments are closed.