Ampliació del text publicat a La Vírbola

Ampliació del text que trobareu inclòs a l’edició número 8 de La Vírbola (juny 2019).

 

Aquest any 2019 és un any de canvis, de nous projectes para el municipi el grup Socialista de Riells i Viabrea vol agrair la confiança dipositada per als ciutadans, que s’ha traduït en un incremento de vots i passar a ser la segona força del municipi, en aquests moments representem en el consistori l’única força no independentista, defensarem els nostres projectes des de la convivència amb respecte i Diàleg. Per un altre costat, volem donar l’enhorabona a ERC-Gir pel resultat obtingut, demanant que encara que tinguin majoria no obliden que s’ha de governar para el 100% dels veïns de Riells i Viabrea. Durant els 4 anys que portem a l’oposició hem demanat cada any al govern que destini una partida per promoure pressupostos participatius i que la ciutadania s’impliqui d’una manera més activa a la gestió del municipi, ens agradaria que aquesta petició ses tingui en compte per als pressupostos del 2020

Ja mateix ens arriba la festa major i serà el moment d’apropar-nos uns als altres i gaudir de les activitats, desitgem que sigui una festa per a tothom i amb tothom, trobant espais per compartir i gaudir.

Riells i Viabrea, el nostre municipi, te un entorn privilegiat envoltat de natura, per això mateix demanen civisme, alhora que cal pensar en les recomanacions dels Agents Rurals i ADFS per a evitar riscos innecessaris.

El grup socialista us desitja que ho passeu molt bé i participem  tots plegat  a les activitats de la Festa Major; fem poble i Bona festa major a tots.

 


 

Este año 2019 ès un año de cambios, de nuevos proyectos para el municipio el grupo Socialista de Riells y Viabrea quiere agradecer la confianza depositada por los ciudadanos, lo que ha dado lugar a un aumento de votos y se ha traducido en la segunda fuerza del municipio , en estos momentos representamos en el ayuntamiento a la única fuerza no independentista, defenderemos nuestros proyectos desde la convivencia con respeto y diálogo. Por otro lado,  felicitamos a ERC-Gir por el resultado obtenido, pidiendo que aunque tengan majoria  no olviden que deben gobernar para el 100% de los vecinos de Riells i Viabrea. Durante los 4 años que estamos en la oposición hemos  pedimos cada año al gobierno que asigne un partida presupuestaria   para promover presupuestos participativos y asi implicar más activamente a los ciudadanos  en la gestión del municipio, nos gustaría que esta peticion sea tenida en cuenta para los  presupuestos de 2020.

 

Ya mismo llega la Fiesta Mayor  y será el momento de acercarnos unos a los otros  y disfrutar de las actividades,,deseamos que sea una fiesta  para todo y con todos, encontrando  actividades para compartir y disfrutar.

Riells i Viabrea, nuestro municipio, esta situado  en un lugar privilegiado rodeado de naturaleza, por esto mismo pedimos civismo, pensando tambien en las recomendaciones de los Agentes Rurales y ADFS para evitar riesgos innecesarios.

El Grupo Socialista desea os desea que lo pasemos muy bien y participemos en las actividades de la Fiesta Mayor; Hagamos pueblo y Feliz Fiesta Mayor a todos.

Comments are closed.