Detinguts 11 membres d’un grup criminal especialitzat en robatoris a domicilis

*Fe d’errata notícia anterior

En relació a la darrera notícia publicada, demanem disculpes per l’errada que apareix al cos de la notícia ja que els fets fan referència a Bigues i Riells, i no de Riells i Viabrea.
Així doncs, a mode d’aclariment:
Segons la notícia publicada sobre els robatoris, des de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, confirmem la nostra col·laboració amb els Mossos d’Esquadra en les investigacions realitzades pels darrers robatoris comesos al municipi de Riells i Viabrea. I per ara, està en procés d’investigació si la banda organitzada que ha comès aquests robatoris a altres municipis tenen relació amb els robatoris comesos a Riells i Viabrea.
Disculpeu les molèsties per la confusió.

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut 11 membres d’un grup criminal especialitzat en robatoris violents en domicilis en els quals les víctimes eren persones vulnerables, moltes vegades ancianes, a les quals colpejaven, i amb un elevat poder adquisitiu.

Segons informa la policia catalana en un comunicat, l’operatiu ha permès desarticular les quatre cèl·lules que integraven l’organització i detenir aquestes 11 persones -set de nacionalitat espanyola, 3 dominicans i un de Veneçuela-, de les quals nou estan en presó preventiva.

Els detinguts escollien principalment a víctimes vulnerables i amb un elevat poder adquisitiu, a les que abordaven al domicili i les colpejaven violentament per robar joies i diners en efectiu.

Fruit de les indagacions, els Mossos van identificar els assaltants, als quals van relacionar amb un altre robatori de característiques similars, i van determinar que es tractava d’el mateix grup criminal, que també va actuar en altres localitats com Reus i Bigues i Riells.*

 

En aquest sentit, des de l’ajuntament de Riells i Viabrea, agraïm els esforços i reunions amb el Departament d’Interior i Mossos d’Esquadra. De la mateixa manera, també agraïm la col·laboració ciutadana.

 

 

*Font oficial.

Los comentarios están cerrados.