3a edició de la Fira de Nadal de Riells i Viabrea

Aquest any, tornem a endinsar-nos en la màgia de la temporada nadalenca amb la tercera edició de la Fira de Nadal de Riells i Viabrea. Un cap de setmana ple d’encant i tradició que no et pots perdre. La fira esdevindrà un veritable paradís per als amants de les festes nadalenques i els productes artesans.

Del 17 al 19 de novembre, la plaça de la Vila de Riells i Viabrea es transformarà en un espai ple de llum i color, on trobareu una àmplia varietat de productes artesans, tèxtils i delicioses delícies culinàries de temporada. Un punt de trobada per a tota la família, on podràs gaudir d’un ambient càlid i acollidor mentre descobreixes regals únics i productes únics per a les festes.

Amb la seva àmplia gamma de parades i expositors, la Fira de Nadal de Riells i Viabrea ofereix una oportunitat perfecta per fer les vostres compres nadalenques i donar suport als nostres artesans locals. Des de joguines artesanals fins a objectes de decoració únics, hi haurà alguna cosa per a tothom.

I, com no podia ser d’una altra manera, la Fira de Nadal de Riells i Viabrea estarà plena d’activitats i entreteniment per als més petits.

No oblideu visitar la nostra Fira de Nadal per experimentar la màgia i l’esperit de les festes. Us esperem del 17 al 19 de novembre a Riells i Viabrea. Una cita imperdible que convertirà Riells i Viabrea en el millor lloc per començar a gaudir del Nadal. ¡Us hi esperem a tots!

Los comentarios están cerrados.