El Gran Teatre del Liceu es trasllada per una nit al Centre Cultural de Can Plana

Foto de família amb els representants dels ens municipals participants

Aquest divendres 21, la gent que s’acosti a les 22h al Centre Cultural La Casa Nova de Can Plana podrà gaudir de manera gratuïta d’òpera a la fresca, a càrrec al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Gràcies a la iniciativa Liceu a la fresca, tant Riells i Viabrea com 165 municipis més d’arreu de l’estat podran gaudir de l’òpera d’èxit Il Trovatore que s’emetrà per televisió i es projectarà en pantalles gegants en aquesta xarxa de municipis adscrits.

Els regidors de Riells i Viabrea, Felipe González i Ferran Rodríguez, van assistir la setmana passada als assajos de l’òpera en una visita per als municipis adherits a la iniciativa. La organització va aprofitar per fer una ruta guiada a les instal·lacions del Liceu i conèixer una mica més quina és la filosofia del projecte del Gran Liceu de Barcelona

El Liceu és el primer teatre d’òpera del món que treballa el territori de forma proactiva i directa mitjançant el projecte Liceu al Territori. Un programa que potencia l’assistència de nous públics al Teatre amb xerrades amenes i accessibles per nombrosos municipis de Catalunya i que enguany ha viscut un creixement exponencial, portant un total de 3.125 persones, i així seguir construint el Liceu de Tots. La institució del Liceu vol homenatjar també al recentment traspassat expresident Joaquim Molins, dedicant-li aquest acte multitudinari.

Més informació sobre l’esdeveniment a Riells i Viabrea aquí

Los comentarios están cerrados.