Agraïment de l’alcalde de RiV, Josep Maria Bagot a la ciutadania, i proclamació dels resultats eletorals de l’1O

Com alcalde de Riells i Viabrea i en nom de la corporació local vull traslladar un missatge d’agraïment de manera efusiva i sincera a tota la ciutadania del poble pel seu compromís de civisme i de responsabilitat durant la jornada electoral del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya celebrada ahir diumenge 1 d’octubre.

També vull fer arribar un agraïment molt especial a totes les persones que van participar en l’organització de la votació i a tots aquells veïns i veïnes que van demostrar les seves profundes conviccions democràtiques i de defensa de les llibertats individuals, col·laborant i participant activament durant moltes hores per tal que tots aquells veïns i veïnes poguessin exercir el seu dret a vot.

A nivell personal, el meu agraïment més absolut a l’ANC que ha col·laborat en tot aquest procés durant les darreres setmanes i també ahir. També al grup municipal del PDECat sumant esforços en la preparació i organització pel normal desenvolupament de la jornada i a l’Atletic Club Riells i Viabrea per possibilitat, amb el seu improvisat bar, passar d’una manera més soferta el que va ser una llarga jornada de pura democràcia. Com a alcalde d’aquest Govern vull expresar un just reconeixement als membres i companys del Govern que presideixo agraïnt-los els esforços abocats.

Finalment, des de Riells i Viabrea, l’Ajuntament també vol sumar-se a la condemna de tot el país a la onada de repressió injustificada que es va viure en molts punts del Principat durant el dia, i que va alterar en algunes ocasions el normal desenvolupament de la jornada electoral.

Resultats oficials del Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre al nostre municipi:

Total votants: 1.508 (un 50,23% del cens del municipi, tenint en compte que era universal)
Sí: 1.427 (94,6%)
No: 73 (4,8%)
En blanc: 6
Nuls 2

Comments are closed.