Així ha viscut Riells i Viabrea la 2a Fira de Nadal


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 2a edició de La Fira de Nadal de Riells i Viabrea, una activitat organitzada per l’Ajuntament de Riells i Viabrea. La fira d’enguany ha comptat amb la pista de gel, el mercat d’artesania amb propostes nadalenques, tallers, concerts, treballs manuals o el minigolf.

El tret de sortida va ser divendres amb la xocolatada a càrrec de l’AMPA de l’Escola el Bruc. Durant la tarda de la fira es va anar a buscar el Tió al bosc acompanyats dels més petits amb Els Batecs del Montseny, l’encesa de llums acompanyada d’una nevada artificial i un concert nadalenc a càrrec de l’Escola de Música Güell.

La jornada de dissabte destaca pels tallers de correfocs a càrrec de la Colla de Diables Les Vírboles, la confecció d’arbres de Nadal de xocolata, la Coral de Gòspel de l’Associació Impuls de Riells. La programació va seguir amb un correfoc infantil i ball de bèsties de foc a càrrec de La Colla de Diables Les Vírboles acompanyats de La Piula Diables de Llinars del Vallès i la Colla de Diables Espurnes de Sant Celoni que van deixar bocabadats a tots els presents amb la proposta pirotècnica que havien preparat.

El grup musical Lauzeta Folk va ser l’encarregat de posar el punt final a la nit de dissabte, un duet format per Joan Baró i Núria Garcia, que va interpretar cançons folks amb tocs nadalencs.
La jornada de diumenge va tenir un espai pels joves amb rocòdrom i tirolina, els petits i petites també varen gaudir d’un taller de confecció de tions. El grup musical Àlex Dúo, i els tastets solidaris a una causa benèfica de diferents restaurants de la zona repartits pel Club Riells, varen finalitzar la jornada matinal de diumenge.

A la tarda es va celebrar un taller conta contes, l’actuació de l’Esbart Jove de Gualba i el concert de Northen Chellos al Casal del Poble.
La 2a edició de la Fira de Nadal de Riells i Viabrea va tancar amb un castell de focs artificials a càrrec de la Colla de Diables Les Vírboles.

Agraïm la participació de les entitats, dels alumnes de l’Institut, dels treballadors i treballadores de l’ajuntament que durant aquests dies han fet possible que la fira hagi sigut un èxit.

Josep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea assenyala: “Hem fet un pas de gegant cap a ser una fira de referència a l’entorn.”


Comments are closed.