En alerta pel frau de l’aixeta de l’aigua

Durant les darreres hores, hem rebut trucades de veïns des de Can Plana, Ordenació, Can Hosta i dels Boscos de la Batllòria, alertant de la presència de “professionals de la companyia d’aigües” que s’adrecen als domicilis particulars dels usuaris per intentar vendre productes barats a preus desorbitats, o fins i tot, desmuntar comptadors. Cal anar amb molt de compte, ja que es tracta de personal no autoritzat per l’Ajuntament de Riells i Viabrea, ni tampoc per Abastaments d’Aigua del Tordera, l’empresa que gestiona el subministrament d’aigua al nostre municipi.

Des d’aquest consistori ni des de l’empresa s’ha donat cap ordre comercial ni de venta de productes, en aquesta direcció. La companyia, recorda, a més, que no es fan visites a domicilis particulars ni tampoc es venen productes d’osmosi. Qualsevol actuació d’algú en aquest sentit, és un frau i, per tant, cal estar alerta. Les actuacions, destinades a enganyar els usuaris (normalment, focalitzant-se en la gent gran), són recurrents en aquesta època de l’any, i no és el primer cop que es produeixen.

Des d’Abastaments d’Aigua del Tordera, ens han fet arribar quin és el modus operandi dels estafadors: “Aquestes persones s’identifiquen com a treballadors de la companyia d’aigua (Independentment sigui quina sigui la companyia d’aigua del municipi), aprofiten a anar a nuclis on la població sigui envellida per tal de poder realitzar fraus, segons ells millorant la qualitat de l’aigua, i venen productes que al mercat tenen valors inferiors a 10-20 euros per valors superiors als 100 euros, repetim sense que es pugui demostrar que aquests productes milloren la qualitat de l’aigua”.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a Abastaments d’Aigua del Tordera (938470186 de 8h a 13:30), o bé a les oficines de l’Ajuntament.

Comments are closed.