Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de la Vila de Riells i Viabrea

Avui, Riells i ha celebrat amb entusiasme la Diada Nacional de Catalunya a l’emblemàtica plaça de la Vila. Aquesta jornada especial ha estat plena d’activitats i actes significatius per a la comunitat local.

A les 10 hores del matí, la ciutadania s’ha reunit a la plaça per a la cerimònia d’inici de la Diada. L’acte ha començat amb l’hissada de la Senyera, el símbol nacional de Catalunya, seguida d’una commovedora ofrena floral a la figura de Rafael Casanova, i la lectura del manifest.

Seguidament, els riellencs i riellenques han gaudit d’una mostra musical protagonitzada per en Miquel Pasqual i l’Enric G. Majoral. Les seves melodies han omplert l’ambient de la plaça, creant una atmosfera festiva i emocionant.

La jornada ha continuat amb un esmorzar popular servit pel Casal d’Avis de Riells i Viabrea. Els assistents han tingut l’oportunitat de gaudir de delicioses especialitats locals i compartir un moment de confraternització.

Riells i Viabrea ha convidat a tothom a unir-se a aquesta celebració de la Diada Nacional de Catalunya, una ocasió important per recordar la història i la cultura d’aquesta terra. L’ajuntament ha animat a la ciutadania a participar activament en aquests esdeveniments enriquint la vida local i promoguent la unitat i la identitat catalana.

Esperem que tots i totes hagin gaudit d’una jornada plena de significat i alegria a la plaça de la Vila de Riells i Viabrea. Visca Catalunya!

Los comentarios están cerrados.