Celebrada la 2a edició d’Ecovita

  Riells i Viabrea ha celebrat aquest passat cap de setmana del 28 i 29 d’abril la 2a edició d’Ecovita, la fira Mediambiental del Montseny. La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde Josep Maria Bagot, el regidor de Medi Ambient del municipi, Patrici Cros i el director del Parc Natural del Montseny, Lluís Martínez.

 

Aquest any el nombre d’expositors s’ha vist augmentat fins a mig centenar, amb aproximadament una desena de Riells mateix. S’hi han pogut adquirir tota mena de productes de quilòmetre zero amb la qualitat que només el petit productor ens pot oferir.

Aquesta edició ha estat marcada per la temàtica de l’aigua, essent el fil conductor d’activitats lúdiques i de xerrades realitzades al llarg del cap de setmana. Han destacat la ludoteca d’aigua, els tallers d’hort ecològic i el toca toca, on la mainada han pogut tocar animals salvatges i experimentar noves sensacions. Per altra banda, s’han realitzat  xerrades sobre l’estalvi d’aigua a la llar, les rieres del Montseny i el canvi climàtic amb el cas del tritó del Montseny i el cranc de riu, i també sobre el jardí de baix consum d’aigua. La carpa central també ha acollit la presentació del projecte Flora Catalana a càrrec del seu president, Francesc Caralt i un concert a càrrec de “Son de rumba” amb ells quals s’ha pogut gaudir de rumba catalana.

Aquesta 2a edició d’Ecovita ha complert amb les expectatives i s’espera consolidar la fira amb una propera edició que ja s’ha començat a gestar de cares a 2019.

Trobareu més informació aquí i el vídeo de la notícia en el següent enllaç

 

 

Los comentarios están cerrados.