Comencen les obres de millora entre la C-35 i la GI-552

Tret de sortida a les obres de millora de la intersecció entre la C-35 i la GI-552, entre Sant Celoni i Riells i Viabrea.

Avui dia 22 d’abril s’ha inaugurat l’inici de les obres que començaran la setmana vinent i que té una previsió de deu mesos de durada per a la seva execució. El tret de sortida l’han realitzat el secretari general d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Galvin, el subdirector general de Programació i Execució Pedro Malavia, l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, la regidora de Sant Celoni Anaïs Medina i tècnics corresponents a les tres administracions.

Després de dotze anys esperant aquest moment, tots plegats ens sentim contents perquè aquesta actuació dignificarà l’entrada al nostre municipi i evitarà en molts casos accidents i atropellaments que malauradament han succeït durant aquest temps.

Des de l’Ajuntament demanem a la ciutadania compressió i paciència durant els mesos que duri l’obra, ja que pretén ser una millora i un benefici per a totes i tots nosaltres.

Comments are closed.