COMUNICAT DE SUSPENSIÓ DELS SOPARS DE FESTA MAJOR 2021

Com ja vam anunciar en el fulletó informatiu de la revista La Vírbola, la Festa Major d’enguany s’haurà de celebrar d’acord a les mesures establertes pel PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Això pot implicar que alguns dels esdeveniment apareguts en el programa de mà s’hagin de modificar o fins i tot suspendre.

La setmana passada, en data de 13 juliol, la Generalitat va publicar la RESOLUCIÓ SLT/2212/2021, la qual especifica, en l’article 3.3, que “en les reunions que suposin (…) la concentració de persones en espais públics, no es permet el consum ni d’aliments ni de begudes”.
En l’àmbit cultural, aquesta disposició normativa implica la prohibició de celebració de sopars populars. No s’aplica, però, a la restauració, que té la seva pròpia normativa específica.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, en coordinació amb el Club Recreatiu Jove, ens veiem obligats a suspendre un any més els sopars populars de Festa Major, posant per davant la salut de la ciutadania.

La situació és complicada i cal trobar un equilibri entre cultura i salut. Durant la setmana vinent anunciarem en quines condicions i quins dels esdeveniments de Festa Major podran acabar celebrant-se. Estigueu atents a les xarxes socials de l’Ajuntament per informar-vos de qualsevol novetat.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Comments are closed.