COMUNICAT EN RELACIÓ A L’ABOCAMENT DE DEIXALLES I TRASTOS A RIELLS I VIABREA 

Un cop més hem de lamentar un abocament de deixalles i trastos a Riells i Viabrea.  En aquesta ocasió s’ha produït aquest cap de setmana a la zona del parc d’esbarjo per a gossos (pipican) dins del nucli urbà del municipi. 

Us recordem que l’article 38 de l’Ordenança reguladora de la gestió de residus municipals de Riells i Viabrea  tipifica com molt greu abocar o abandonar residus amb sancions econòmiques de 301 fins a 1.000 euros per a persones particulars i de 1.001 fins a 3.000 euros per a activitats econòmiques i comercials realitzades per persones físiques o jurídiques.

Fem una crida a la col·laboració ciutadana per tal d’identificar als presumptes infractors. En aquest sentit si alguna persona ha estat testimoni, d’aquest o de qualsevol altre abocament de deixalles, preguem es posi en contacte amb la Policia Local trucant al  659 909 567 o bé enviant un correu electrònic a policialocal@riellsiviabrea.cat

Aprofitem l’ocasió per recordar que Riells i Viabrea disposa d’una deixalleria municipal a disposició de la ciutadania oberta de dimarts a diumenge, situada al Polígon Industrial, c/ Hostalric s/n.

Podeu consultar l’Ordenança Municipal aquí.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.  

 

Los comentarios están cerrados.