Connexions mòbils més ràpides i millor cobertura arriben a Riells i Viabrea amb els desplegaments 4G i 5G

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les properes setmanes realitzaran a Riells i Viabrea el procés de implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, cosa que permetrà a la ciutadania gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i més gran
extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Arriba700 és l’entitat posada en marxa pels operadors per solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió.

El procés d’implantació s’està fent de manera gradual per tota la geografia nacional.
Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega700.es/contacto_mapa.php
El desplegament s’emmarca en el que estableix el Reial decret 579/2019, d’11 d’octubre, a partir del qual es va procedir a l’alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz (canals 49 al 60 d’UHF) que fins llavors s’empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre, procés també conegut com a Segon Dividend Digital. A partir de llavors, dites freqüències van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per prestar els seus serveis de telefonia mòbil de nova generació.

Principals avantatges: més i millor cobertura
Amb la nova xarxa mòbil s’ha obert la porta a innovadors serveis i aplicacions, a més de proporcionar significatives millores tant en la velocitat de descàrrega com d’enviament de dades (fotos, música o continguts audiovisuals d’alta definició) o permetre treure el màxim profit a aplicacions en línia, com els videojocs.

Més informació al: 900 833 999
I la pàgina web amb tota la informació al respecte és: www.llega700.es

Un cop iniciada la prestació del servei esmentat, en aquest número de telèfon s’atendrà qualsevol sol·licitud de solució d’afectació que presentin els veïns.
Després de la notificació de l’afectació per part dels veïns, un tècnic qualificat es desplaçarà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cost algun per a ells.

Garantint la compatibilitat de la xarxa mòbil de nova generació i la TDT
Llega700 és l’entitat gestora encarregada d’oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre la posada en marxa de l’emissió mòbil 4G i 5G a les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, i la recepció del servei de TDT.
Per garantir aquesta compatibilitat, Llega700 presta als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclou un procediment correctiu després de l’encesa de les estacions, pel qual Llega700 s’encarregarà d’atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions sense cap cost.
Per gestionar aquests serveis, s’ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon de atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es

Comments are closed.