Consells per a la Revetlla de Sant Joan 2020

Tenim la certesa que la revetlla de Sant Joan d’aquest any 2020 serà molt diferent de la d’altres anys. Estarà marcada per les restriccions obligades per evitar la propagació del coronavirus.

La d’aquest any, serà una celebració amb moltes limitacions i sense festes amb una gran assistència. Per aquest motiu, a Riells i Viabrea, aquest 2020 no se celebrarà cap revetlla popular. Es farà pel bé de tothom. La salut de tots els nostres vilatans passa per davant de qualsevol festa popular que, si tot va bé, l’any que ve es podrà celebrar amb totes les garanties sanitàries i de seguretat.

Tanmateix, animem a qui vulgui que la celebri en petit comitè a casa seva i amb els seus.

Per aquest motiu, us fem arribar els consells i pautes de comportament que la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha posat a l’abast de la població.

 

Revetlla de Sant Joan 2020

  • Fer celebracions que no siguin multitudinàries i s’haurà de fugir de les aglomeracions.
  • No es podran fer festes amb gran afluència de públic i s’han marcat un límit d’aforaments:
  • Les revetlles particulars s’hauran de fer amb un màxim de 20 persones .

A més, des de la Conselleria d’Interior es recorda que, si s’està fent ús de material pirotècnic, molt habitual en les celebracions de la nit de Sant Joan, no es poden portar a sobre pots de gel hidroalcohòlic pel perill que puguin inflamar-se i cremar. Així com també s’ha alertat que les mascaretes són inflamables.

Si us plau, tinguem cura i utilitzem el material pirotècnic amb seny.

 

En aquest sentit l’Ajuntament habilitarà un l’espai de l’antic camp de futbol (al costat del Pavelló municipal), per als vilatans i vilatanes que vulguin gaudir dels petards i/o coets que vulguin llançar durant la nit en un entorn segur.

El camp estarà il·luminat per afavorir la visibilitat i romandrà obert fins a les 01:00 hores. 

Es demana que es tingui cura dels menors que estiguin per la zona, es mantinguin les distàncies de seguretat d’1,5 metres i es porti mascareta i tenir cura de l’entorn.

 

Malgrat aquesta situació d’excepcionalitat, desitgem a tothom una bona i feliç revetlla de Sant Joan!

 

ALTRES NOTICIES

Comments are closed.