El carnestoltes de Riells i Viabrea fa una passa endavant

El Carnestoltes de Riells i Viabrea 2018 va superar la prova de foc de la incertesa metereològica aquest passat diumenge 18 de febrer amb bona nota, i amb una participació notable tant de comparses com de públic. Així, l’Ajuntament de Riells i Viabrea ha volgut, en primer lloc, agrair sincerament l’esforç i la dedicació de totes les entitats i veïns del municipi (i també de fora) per aconseguir un esdeveniment de qualitat.

De les set comparses que es van presentar, tres ho varen fer amb carrosses. Després d’iniciar la rua a la plaça del Mercat, el seguici va arribar al Pavelló acompanyat d’una gran majoria de ciutadans que animaven la festa al pas per la vila. A l’interior del recinte poliesportiu, el grup de batucada de l’Escola de Música Güell, que va donar el tret de sortida als balls de la rua,. A continuació, es va procedir al repartiment de premis a través de les càbales d’un jurat que  va valorar les comparses amb criteris d’originalitat, vestuari, maquillatge, coreografia i disseny i qualitat de les carrosses.

A nivell local, el premi de la millor comparsa del municipi se’l va endur la ‘Tala Tulum Zulú’. La favorita, “A destemps”, de Lloret de Mar, va complir amb les expectatives i es va endur el premi absolut a millor comparsa. Pel que fa a la categoria de les carrosses, La’Minerals a Gogó’ de Riells i Viabrea en va sortir vencedora.

Des de La Selva TV ho vam viure així: http://www.laselvatv.cat/index.php/noticies/1562-riells-i-viabrea-celebra-el-carnaval-2018

Heus ací la relació completa de premis que es van repartir:

 

Llistat de GUANYADORS Carnestoltes 2018

 

CARROSSES

1r Premi 500€ Minerals a Gogó – RIELLS I VIABREA

2n Premi 400€ Show Tropical Les Dracs – TOSSA DE MAR

3r Premi 300€ DESERT

 

LOCAL

LOCAL 250€ Tala Tulum Zulú – RIELLS I VIABREA

 

COMPARSES

1r Premi 900€ A destemps, un viatge punk pel temps – LLORET DE MAR

2n Premi 600€ Minerals a Gogó – RIELLS I VIABREA

3r Premi 400€ Sweet Pop – RIELLS I VIABREA

4t Premi 250€ Show Tropical Les Dracs – TOSSA DE MAR

5è Premi 200€ La Tribu Cabrera – BREDA

6è Premi 100€ Musical Cats – SANT CELONI

7è Premi 100€ L’Ànima del Bosc – RIELLS I VIABREA

 

Comments are closed.