El Consell d’Infants proposa noves activitats per Nadal

La segona sessió del Consell

Avui dimecres s’ha celebrat la segona sessió de treball del Consell d’Infants Municipal (CIM) En aquesta ocasió s’han tractat, les festivitats de Nadal de Riells i Viabrea.

Els infants del municipi han estat fent un repàs de les activitats que es celebren actualment a RiV durant el Nadal i n’han fet una valoració. De la participació dels alumnes, han sortit diverses propostes interessants, com ara que al municipi hi pugui haver un pessebre vivent, o també la celebració d’un sopar popular que estigui obert a tothom al Pavelló poliesportiu amb un menú que inclogui productes típics i relacionats amb aquesta època de l’any.

Cal recordar que el CIM es reuneix cada dos mesos, i els temes a tractar aniran variant cada any, sempre amb la voluntat d’involucrar els nens en els temes que afectin l’interès general del poble. El funcionament intern és senzill: els alumnes treballaran els temes a classe, les conclusions es traslladaran als representants -que es reuniran a banda fora de l’horari escolar- i aquests debatran per arribar a un consens que serà la proposta final del CIM.

Comments are closed.