ERC: Eleccions 2019

Veïns i veïnes de Riells i Viabrea, des del grup d’ERC-GiR, volem agrair-vos que aquest diumenge 26 de maig hàgiu exercit lliurement el vostre dret a votar. Certament ha estat una jornada molt animada on el 67,6% del cens electoral ha votat (en 2015 va ser el 57,97%).
Des del nostre grup, volem donar les gràcies a totes les persones que han tornat a dipositar la seva confiança i responsabilitat de govern a ERC-GiR.
Els resultats obtinguts ens obliguen encara més a continuar treballant perquè Riells i Viabrea segueixi creixent com a poble amb futur.
Seguirem demostrant a la ciutadania que el seu vot és important per tots nosaltres, que és un compromís i un suport que ens heu donat al que no podem girar l’esquena i que com a grup responsable i de paraula, així ho farem.
També volem agrair a aquelles persones que ens han ajudat a aconseguir aquesta fita, simpatitzants, amics, amigues, veïns i veïnes que durant dies ens han acompanyat en la campanya a transmetre el missatge del nostre programa de futur, simplement pel fet de creure en el model de poble que volen construir pels riellencs i riellenques.
No ens volem oblidar i agrair la implicació mostrada de bona part del personal que componen i treballen a l’Ajuntament, administració, tècnics, brigada, guàrdia municipal que sense ells la feina no hagués estat possible. Gràcies de tot cor.
Aprofitem aquestes línies per recordar a aquells companys i companyes que deixaran de ser regidors, agrair-los la feina que han desenvolupat durant aquests anys de legislatura i que sens dubte han deixat empremta entre nosaltres, els hi desitgem un camí d’èxits, que sàpiguen que això no és un adéu, sinó… un fins aviat.
Als nous regidors i regidores els hi donem la benvinguda, l’experiència val la pena, il·lusió, compromís i ganes de treballar en tenen, per tant que poc fallar?
Seguim treballant!!!

Comments are closed.