ERC: gràcies a tots per fer possible l’1 d’octubre

L’últim article que vàrem escriure en aquesta secció us animàvem a votar el passat diumenge 1 d’octubre, a mantenir la tranquil·litat i la serenitat davant qualsevol acte, i demostrar la fermesa en les nostres conviccions.  De cap de les maneres imaginàvem que les coses anirien com han anat. Els actes de violència que hem viscut a mans de la policia nacional i els guàrdies civils ens han deixat a tots consternats. Segurament tots ahir a la nit, quant érem al llit i intentàvem dormir, tenien un batibull de sentiments, per una banda hi havia la tristesa, per una altre la impotència,  però també la satisfacció  per haver pogut defensar les nostres urnes a Riells i haver pogut exercir el nostre vot.

Ahir vàrem demostrar que estem a l’alçada per defensar, no només el nostre poble, sinó també els nostres drets. Malgrat la violència indiscriminada de les forces de seguretat  vam ser valents i vam lluitar de manera pacífica, amb fermesa i serenitat. Vam ser un exemple d’actitud malgrat la violència que patíem.  Us agraïm a tots els que vàreu estar tot el dia defensant les urnes i protegint els nostres drets, sense vosaltres no ho hauríem aconseguit.

L’estat espanyol pensa que amb la repressió, la violència  i les males maneres aconseguiran que canviem d’opinió i que renunciem als nostres drets perquè siguem uns submisos, però no se’n adonen que per a cada cop, per a cada acte violent s’allunyen més de nosaltres i ens donen més motius per continuar lluitant per tenir una nació catalana.

Ens traíem el barret davant l’actuació dels mossos d’esquadra. El seu comportament ens omple d’orgull de tenir un cos de seguretat valent, amb conviccions i que respecten els drets dels ciutadans. Per vosaltres també lluitarem.

Amics i amigues, això però no s’ha acabat i venen dies en que haurem de tornar a defensar la nostra voluntat, la democràcia i els nostres drets.  Ho afrontarem, junts, plens de fermesa i pacíficament, com sempre hem fet.

Comments are closed.