ERC: votarem i defensarem la nostra llibertat

Aquestes setmanes estem vivint uns fets històrics en tots els sentits i des del grup d’ERC de Riells i Viabrea no volíem deixar passar la oportunitat de donar les gràcies a totes les persones que han sortit al carrer aquests dies i que han sortit ha defensar els nostres drets com a ciutadans apel·lant a la democràcia que tant se’ns priva.

Aquest equip de govern es mostra ferm en el seu recolzament al dret a decidir i el dia 1 d’octubre farem el possible perquè a Riells i Viabrea puguem votar.

No entenem les accions  i represàlies de l’estat espanyol que vulneren tots els nostres drets i ens priven d’exercir l’acte més democràtic que hi ha … depositar un butlleta en una urna. Els nostres dirigents han i estant ferms també en la decisió de votar i això ens ha de donar també força per continuar amb el nostre propòsit.

A uns quants dies de l’1 d’octubre us volem demanar  tranquil·litat i serenitat, però també fermesa i valentia. No podem permetre que la por venci i hem de continuar sortint al carrer per reclamar allò que ens pertoca, per defensar la nostra llibertat i els nostres drets.

Som un poble fort i unit! Us esperem a tots a la plaça de l’ajuntament el dia 1 d’octubre a les 8 del matí perquè quants més serem més difícil els hi posarem.

Comments are closed.