Èxit de participació a la primera edició del “Jo + Esport

Un gran nombre de persones participen a les activitats que s’han preparat durant aquest cap de setmana passat al “Jo + Esport”.

Durant els dies 27, 28 i 29 de juliol s’han dut a terme activitats esportives dirigides a tothom per tal de promocionar un estil de vida més saludable on es practiqui esport amb regularitat.

Al “Jo + Esport” es van proposar activitats, competicions i tallers com una pedalada nocturna, tornejos d’street football, futbol sala, futbol set, classes de yoga i zumba i activitats amb més adrenalina com la tirolina i el rocòdrom. A més, també es va fer una trobada de cotxes clàssics i una exhibició canina.

Entre totes les activitats que s’han fet aquests dies, la més seguida han estat la tirolina i el rocòdrom on una vuitantena de persones hi ha participat. A més,  les competicions esportives també han tingut molt bona acceptació.

L’objectiu d’aquestes jornades és combatre el sedentarisme i incentivar la pràctica esportiva per conèixer els avantatges que comporta una vida saludable gràcies a uns bons hàbits i la pràctica esportiva.

ALTRES NOTICIES

  • Nova programació al Centre Cultural
  • Riells i Viabrea homenatja a Mossèn Pere Ribot en el 20è aniversari de la seva mort
  • Servei comunicació municipal a través del canal de WhatsApp

Comments are closed.