Festa Major 2018

Durant els dies 3, 4, 5 i 6 d’agost a Riells i Viabrea és Festa Major!

Des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament s’ha preparat un programa d’activitats amb ofertes d’oci al gust de tothom. Enguany, la Festa tindrà un preliminar al voltant de l’esport amb la celebració de la primera edició del “Jo + Esport” durant els dies 27, 28  i 29 de juliol.

Pots consultar el programa d’activitats i tot el que s’ha preparat fent clic aquí.

I, pel cap de setmana després i ja en plena Festa Major, es podrà participar a un munt d’activitats que ens permetran gaudir de l’estiu.

El divendres 3 d’agost hi haurà un dels sopars populars amb la música de Swing Latino i el pregó inaugural a càrrec de l’equip ADF de Riells i Viabrea. La Loca Histèria i el Dj J Ruiz també posaran música a la primera nit de festa.

Una de les activitats més esperades arriba el dissabte 4 d’agost amb la baixada pel tobogan d’aigua, la festa de l’escuma i el sopar popular amb la música de l’orquestra Selvatana.  Entre tot el que s’ha preparat per diumenge 5 d’agost, cal destacar el concert – vermut, la gimcana per a joves i les actuacions musicals del vespre.

El plat fort i el fi de Festa anirà de la mà d’en Peyu.  El dilluns 6 d’agost, l’humorista català oferirà el seu espectacle “en Peyu i en Dani” al pavelló municipal. Els preus van de 14€ (entrada anticipada) a 16€ (el mateix dia al pavelló). Les places són limitades, i els tiquets es poden adquirir tant a l’OAC, com al Centre Cultural, el Bar On Sempre, i al Bar del Pavelló durant els dies de Festa Major.

A més, aquests dies també hi haurà concursos de pòquer, domino, petanca o un espectacle amb animacions Disney, entre d’altres.

Consulta totes les activitats que s’han preparat i descarrega’t el programa de Festa Major amb les activitats prèvies a través d’aquest enllaç:
Programa Festa Major 2018 – Riells i Viabrea

Per últim, volem agrair a totes les persones que fan possible totes aquestes activitats. Sense el seu esforç la Festa Major de Riells no seria el mateix. Gràcies.

Esperem que la Festa Major d’engany sigui del vostre grat i que participeu activament de totes les activitats programades.

 

Bona Festa Major a tothom!

Los comentarios están cerrados.