Inauguració del carril bici entre Riells i Viabrea i Breda

Queda inaugurat el carril bici, amb una longitud de dos quilòmetres, que uneix Riells i Viabrea amb Breda.

Aquesta nova via de circulació va ser inaugurada ahir, dimarts 28 de juliol, per part del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i els alcaldes de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot i de Breda, Dídac Manresa. Tots ells han visitat la nova via ciclista entre Breda i l’estació de tren de Riells i Viabrea-Breda per fer-ne l’acte inaugural.

El carril bici ajudarà a millorar i a incentivar l’ús de la mobilitat activa més saludable i humana d’una manera més segura.

En aquesta línia Josaep Maria Bagot, alcalde de Riells i Viabrea, ha destacat que el nou carril bici permet garantir la seguretat en els moviments de vianants o ciclistes que ara es desplacen entre tots dos municipis i amb l’estació, ja que la via està totalment segregada dels vehicles privats i el seu traçat és paral·lel a la carretera GI-552. I també va afegir que disposar d’aquesta via suposa una tranquil·litat per la seguretat que representa tant pels vilatans de Breda com de Riells i Viabrea i també per la mobilitat activa, ja que la gent es mou més, fa esport, fa salut i protegeix el medi ambient “Aquesta suma de coses ens fa ser molt optimistes del profit que se’n traurà”.

 

Aquesta acció és una de les actuacions que s’emmarquen en les polítiques del Departament de promoure una mobilitat més activa i sostenible i, en concret, de potenciar l’ús de la bicicleta. Aquestes actuacions, a més, estan alineades amb els objectius de l’Estratègia Catalana de la Bicicleta 2025, aprovada enguany pel Govern.

Font de la notícia:

Territori inaugura el carril per a vianants i ciclistes de Breda i Riells i Viabrea de Nació Baix Montseny.

 

ALTRES NOTICIES

  • Llistat definitiu d'admesos i exclosos de la plaça de Tècnic/a de Gestió Cultural
  • Dibuix guanyador del concurs de pintura mural en relació a la filosofia feminista
  • Lliurament de mascaretes a nens i nenes de Riells i Viabrea

Comments are closed.