Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2017!

Cartell edició 2017

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Riells i Viabrea ja ha editat el programa de la Festa Major d’aquest any 2017. Enguany, la Festa es produirà durant els dies 4, 5, 6 i 7 d’agost. Tanmateix, els dies 28, 29 i 30 de juliol, podrem gaudir de les activitats prèvies.

El plat fort serà el dia 4, a mitjanit, quan se celebrarà el pregó, que enguany anirà a càrrec del periodista Manel Ferrer. La seva lectura anirà precedida del tradicional sopar popular al costat del pavelló, i del ball de Festa Major.

Dissabte, activitats per a tots els gustos. Des de concursos, a activitats aquàtiques. I a les 19h, el Holy Festival. El concert amb l’Orquestra selvatana, i el sopar popular a les 21h, seran l’aperitiu de la Nit Jove amb la discomòbil.

Les activitats de tipus familiar com el concert-vermut, la gimcana, o el circuit d’aventura, ompliran un diumenge que acabarà amb el sopar-concert i el “Tributo a Sabina“, un concert amb versions del músic d’Úbeda.

I dilluns 7 d’agost, el tancament de la Festa Major amb un altre plat fort: l’obra de teatre “Temps”, de Quim Masferrer, a les 22h al Pavelló Municipal. Els preus van de 14€ (entrada anticipada) a 16€ el mateix dia al pavelló. Les places són limitades, i els tiquets es poden adquirir tant a l’OAC, com al Centre Cultural, el Bar On Sempre, i al Bar del Pavelló durant els dies de Festa Major.

 

Descarrega’t el programa de la Festa Major 2017, amb les activitats prèvies, a través d’aquest enllaç

Los comentarios están cerrados.