JO + ESPORT 2020

Torna una nova edició del “JO + ESPORT”, les jornades més esportives del municipi, amb totes les mesures preventives i de seguretat per fer front a la Covid-19.

El “JO + ESPORT”, d’enguany vindrà marcat pel coronavirus però no per això volem deixar de reivindicar la pràctica esportiva i tots els seus beneficis.

Fer esport és saludable. Fer esport és la millor manera de mantenir el nostre cos actiu i des de l’Àrea d’Esports de Riells i Viabrea volem que cada divendres, i algun dissabte, el practiquis d’una forma diferent.

Els dies 10, 18, 24, 31 de juliol i 1 d’agost, vine a practicar esport amb nosaltres.

 

Activitats “JO + ESPORT”

10 de juliol

Divendres “Zen” al Centre Cultural

19.30 h- PILATES amb Esther Jaunsolo

20.30 h- Taller de moviment conscient amb Anna López d’Ésser Fisioteràpia i Salut activa

18 de juliol

Dissabte “Dance” a Pl. de la Vila

19.30 h – Hip Hop & Zumba amb Maylen

21.00 h – Zumba amb Loli

24 de juliol

Divendres de Pedalada al Pavelló municipal

20.30 h – Pedalada amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Riells i Viabrea.

S’entregarà entrepà + beguda al finalitzar l’activitat.

31 de juliol

Divendres “Sport” a Pl. de la Vila

19.30 h – Entrenament funcional amb Omm Training

Organitza el Club de Riells i Viabrea.

1 d’agost

Caminada sota els estels + Sardinada-

20.30 h Pavelló Municipal – a càrrec del Club Jove Riells i Viabrea.

Sardinada. Inscripció prèvia a: 649557439 / 676007519 preu 6 euros

 

Com a novetat, aquest any no serà necessària la inscripció prèvia a cap activitat, totes són participació oberta (excepte la Caminada sota els estels i la sardinada de l’1 d’agost). Tothom que vulgui practicar algunes de les activitats descrites haurà de presentar-se al lloc i a l’hora indicada.

 

Mesures bàsiques de protecció per prevenir la transmissió de la COVID-19

Durant les properes setmanes, a Riells i Viabrea celebrarem esdeveniments i actes propis del nostre cicle festiu, emmarcats dins del programa “JO+ESPORT ” i la Festa Major. No obstant, per garantir la seguretat i benestar de tothom, cal que tinguem presents les següents normes que la Generalitat de Catalunya ha decretat en la RESOLUCIÓ SLT/1429/2020:

 

Normativa general
Les persones de 6 anys en endavant han de dur mascareta en la via pública, en espais a l’aire lliure i en recintes tancats, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat d’1,5 m de distància interpersonal.

En els esdeveniments on l’Ajuntament posi a la disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic, serà obligatori el seu ús abans d’accedir a l’espai.

En els esdeveniments on l’Ajuntament habiliti una zona d’entrada i una altra de sortida, serà necessari que els usuaris entrin i surtin pels espais habilitats a tal fi.

Esdeveniments a l’aire lliure:
Cal que mantinguem una distància interpersonal mínima d’1,5 m. En cas que no puguem mantenir-la, l’ús de mascareta serà obligatori. Igualment, l’ús de mascareta és recomanable en tots els casos.

 

Esdeveniments en espais tancats

En qualsevol cas cal mantenir una distància interpersonal mínima d’1 m. En el cas que la distància que mantinguem sigui inferior a 1,5 m, la mascareta serà obligatòria. No obstant, dins d’espais tancats, l‘ús de mascareta és molt recomanable independentment de la distància.

ALTRES NOTICIES

  • Programació d'activitats gener-març a la Biblioteca Pompeu Fabra
  • Dijous 19 d'abril: en bici a l'escola i l'institut!
  • Mobilització en defensa de la Democràcia

Comments are closed.