La Diputació de Girona s’associa al projecte LIFE medCliFFS

La Diputació de Girona és sòcia del projecte LIFE medClIFFS sobre la gestió de les plantes invasores i us escrivim per a demanar-vos una col·laboració concreta en una de les accions, la destinada a avaluar els serveis ecosistèmics. Mitjançant unes enquestes anònimes, volem saber com les persones perceben el paisatge dels penya-segats mediterranis: si els agrada o no, quins valors els ofereix, si coneixen algunes espècies mediterrànies emblemàtiques, si són conscients de la problemàtica de les plantes invasores o si ja les identifiquen amb l’entorn habitual.  

L’enquesta es pot trobar aquí i té una durada aproximada d’entre 5 i 10 minuts. Per qüestions de terminis del projecte, les hem de dur a terme durant el mes de maig i fins al 6 de juny. Si ens voleu ajudar, us demanem que la passeu a les persones, organitzacions i entitats del vostre entorn, i que la difongueu mitjançant les vostres xarxes socials (adjuntem unes propostes de text per donar publicitat a l’enquesta).

Als que pugueu divulgar aquesta enquesta, us agrairíem molt si ens podeu comunicar quan ho fareu i en quines plataformes/xarxes socials. Convindria fer això el més aviat possible perquè el termini, com veieu, és força curt.

Moltes gràcies de nou per la vostra col·laboració!

Comments are closed.