La Festa Major de Riells i Viabrea torna a la normalitat amb més de 30 activitats

Avui comença la festa major fins al 8 d’agost amb una proposta d’activitats per a tots els públics

Festa Major Riells i Viabrea 2021


Arriba la Festa Major de Riells i Viabrea 2022 després dels dos anys de pandèmia COVID, una festa que arriba amb moltes ganes per a fer gaudir als riellencs i riellenques i a tothom qui vulgui venir a passar-ho bé al nostre poble.
L’inici de la Festa Major és avui, dimarts 2 d’agost amb l’espectacle infantil AMBAUKA fins al dilluns 8 d’agost (ambdós inclosos) on s’ompliran els carrers d’activitats, concerts i molta rauxa.
Des de l’Ajuntament de Riells i Viabrea hem apostat perquè sigui una de les millors, si no la millor, Festa Major que s’ha organitzat al municipi. Després de les modificacions que han patit les dues darreres edicions per tal de complir amb els protocols sanitaris, la població es mereix una setmana plena de festa i tradició popular amb família, amics i amigues.

El més destacat

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha volgut oferir a la ciutadania una celebració potent, amb més programació i apostant per grans noms com ara Dr. Prats, Porto Bello i Flashy Ice Cream, la Cobla-Orquestra Montgrins, la Cobla-Orquestra Selvatana, el Concert Tribut a Joaquín Sabina o Northen Celos Let’s Rock! La programació d’actuacions i música també compta amb Djs pel públic més jove.


Tot això sense menystenir les activitats tradicionals i emblemàtiques que ja formen part de la tradició festiva. Tenint en compte l’actual episodi de restriccions en el subministrament d’aigua, l’Ajuntament informa que no podrà remullar constantment els assistents a l’activitat de tobogans aquàtics a l’Av. Salvà. L’ajuntament recomana a la ciutadania que portin escarpins per evitar el contacte dels peus amb l’asfalt i que portin aigua per hidratar-se.

El pregó es realitzarà el divendres 5 d’agost al voltant les 23:00h a càrrec de l’equip femení de l’Athlètic Club Riells i a continuació el ja tradicional ball de Festa Major.

Des de l’Ajuntament de Riells i Viabrea esperem que tothom gaudeixi de la festa major amb la mateixa il·lusió que nosaltres l’hem preparat i que hi participeu activament a les activitats. El consistori també activa un punt Lila d’informació a la plaça de la Vila amb el lema de “Per unes festes lliures de sexisme i LGTB-fòbia a Riells i Viabrea. Només sí, és sí”.

Consulteu la programació aquí

Comments are closed.