La Vírbola es reinventa

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha editat un nou número de la seva revista municipal, La Vírbola, que és de caire semestral i recull l’actualitat més destacada dels darrers sis mesos del mandat, a més d’explicar els projectes més immediats en els quals s’està treballant. Avui dijous, el butlletí ja s’ha començat a distribuir arreu del municipi.

Aquest quart número té com a principal novetat el canvi en el disseny de la revista, una transició que es vol acabar de completar a partir dels propers números, amb una homogeneïtzació que cassi disseny i continguts, i que sigui el màxim d’atractiva pels ciutadans. La Vírbola d’aquest semestre té com un dels temes principals l’anunci de l’Ecovita, la Fira Mediambiental del Montseny a Riells i Viabrea, i també el pla amb les principals inversions de l’ajuntament pel 2017.

A les planes de l’interior, el projecte de ressituament de la biblioteca, o el de reordenació del trànsit al carrer estació i tots els temes sectorials formen la columna vertebral dels continguts, acompanyats d’una doble menció especial. En primer lloc, el record cap al recentment traspassat periodista Carles Capdevila i, després, l’entrevista a l’emblemàtica Maria Canaleta, una de les nostres veïnes més il·lustres que viu a Can Mainou, el barri de l’estació.

Us podeu descarregar el quart número de la Vírbola en baixa resolució a través d’aquest enllaç.

Deja una respuesta