L’Ajuntament arranjarà el camí de les aigües i la carretera de Sant Llop

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha rebut un ajut de la Diputació de Girona de 1.421,84€ del programa de suport a actuacions en camins rurals i matèria forestal 2017. Aquesta xifra es destinarà al necessari arranjament del camí de les Aigües i la carretera de Sant Llop.

Dins el mateix pla d’actuacions, El Departament de Medi Ambient de la Diputació de Girona ha atorgat també l’import de 691, 25€ a la sega de marges en un tram de 5,27kms, una actuació en camins rurals necessària per a la prevenció d’incendis forestals.

L’Ajuntament rehabilita l’edifici consistorial

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Girona també ha atorgat una subvenció per a procedir amb la fase 2 de les obres de rehabilitació de la fusteria de la casa de la vila. L’import de la instal·lació de la nova fusteria és d’uns 5.595,30€, corresponents a les línia 3 de la campanya “Del Pla a l’Acció”.

D’aquesta mateixa campanya, l’ens rebrà un total de 846€ per al servei de comptabilitat energètica i 450€ més per la redacció de l’informe de seguiment del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES), corresponents a la línia 1 del “Pla a l’Acció”.

Los comentarios están cerrados.