L’ajuntament de Riells i Viabrea dona un obsequi de benvinguda als nadons del municipi

L’ajuntament de Riells i Viabrea ja fa un temps (desembre de 2018) que va instaurar aquesta tradició de regalar una “Cistella nadó” als familiars que tinguessin fills o filles.

Aquest mes d’Abril l’alcalde Josep Maria Bagot, i en Felipe González regidor de cultura, varen fer l’entrega de les primeres cistelles nadó d’aquest 2022 a la biblioteca Pompeu Fabra.
A les cistelles hi havien diferents obsequis pels nadons, alguns d’ells oferits pels comerços i empreses del municipi. L’Ajuntament va incloure uns detalls a les cistelles, i també es va presentar informació d’interès del municipi als pares i les mares.

Més activitats a la Biblioteca Pompeu Fabra

El mes d’enguany, la biblioteca rep a la primavera amb una varietat d’activitats que han gaudit tant petits com grans.
El taller de contes sobre la pell a càrrec de Bambú és joc, la sessió de speaking per adults són les dues activitats que varen encetar el mes d’abril.

Activitats per destacar

  • El club de lectura dels petits lectors varen comentar el llibre “Jo vaig amb mi” de la Raquel Díaz, també va sorgir la mirada més artista on els nens i nenes s’havien de dibuixar a elles mateixes i ells mateixos amb tot allò que els defineix.
  • A la biblioteca també es va fer una activitat de repàs a l’alumnat de primer d’ESO repassant els comptes amb els diners i el cost de viure.

Comments are closed.