L’Ajuntament de Riells i Viabrea ofereix connexió de wifi gratuïta a tots els seus vilatans

L’Ajuntament de Riells i Viabrea posa en funcionament a partir de demà, dijous 19 de novembre, un servei de wifi gratuït per a tots els seus veïns. Aquest servei és possible gràcies al projecte europeu, Wifi4EU.

Aquest servei funcionarà a través d’un registre senzill al buscar i accedir a la xarxa wifi anomenada WiFi4EU Riells . En un inici i per oferir un millor servei, la connexió romandrà oberta, sense límits, i es restringirà per consum segons l’ús que se’n doni.

Els punts de connexió municipals estaran repartits a diversos punts del municipi i es trobaran a la plaça de la vila, el centre cultural, la plaça del mercat i al camp de futbol.

Aquest servei de wifi municipal és una gran aposta del consistori per tal que Riells i Viabrea sigui un municipi líder en promocionar i utilitzar les tecnologies de la comunicació i la informació amb la finalitat que tots els seus vilatans estiguin ben comunicats i puguin fer ús d’aquest servei.

La instal·lació d’aquests punts d’accés, així com la configuració i gestió del portal ha estat realitzada per l’empresa MODI i ADAMO n’ofereix la connectivitat.

El mes de maig del 2019 la Comissió Europea va anunciar que implementaria wifi a municipis inclosos al programa Wifi4EU, entre ells, Riells i Viabrea.

La Comissió Europea ofereix una subvenció de fins a 15.000 euros per instal·lar wifi gratuït en espais públics com places, parcs, biblioteques o centres de salut.
Riells i Viabrea és un dels 510 pobles catalans que podran gaudir d’aquest servei de forma gratuïta.

Comments are closed.