L’Ajuntament inicia les obres per triplicar l’espai de l’actual biblioteca

Aquest dilluns ja s’ha posat fil al que serà el nou espai bibliotecari del poble

Aquesta setmana han començat les obres que han de traslladar l’actual biblioteca (que està ubicada dins l’escola) just davant, als aularis de la plaça de l’Ajuntament. Amb això, la superfície útil de què ara mateix disposa l’equipament municipal es triplicarà fins arribar als 250 metres quadrats.

L’ampliació de la biblioteca és una aposta decidida del Govern, que aprofitarà per dotar de més recursos tècnics l’espai (una xarxa wifi, nous ordinadors…), i actualitzar la carta de serveis, per exemple, amb l’accés al catàleg de préstec interbibliotecari ARGUS, que permet accedir a llibres electrònics, exposicions itinerants, etcètera. Amb aquesta ampliació també s’obren les portes a la demanda de subvencions que puguin permetre l’ampliació del catàleg bibliotecari, l’adquisició de nou mobiliari o una despesa superior en material informàtic.

Les obres, que ja han començat, s’allargaran durant tot l’estiu, i es preveu que el nou espai sigui una realitat tant bon punt comenci el nou curs escolar. En aquest sentit, durant aquests dies també s’està aprofitant per repintar les parets de les instal·lacions de l’escola municipal.

Deja una respuesta