Les famílies beneficiàries d’ajuts de menjador podran utilitzar les targetes fins aquest divendres 31 de juliol

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha informat que les targetes moneder que es van repartir a les famílies beneficiàries d’ajuts de menjador escolar el curs 2019-2020 es podran utilitzar fins el proper divendres 31 de juliol.

A partir d’aquesta data, les targetes deixaran de ser operatives i el saldo que quedi pendent de gastar ja no es podrà utilitzar. A més, caldrà que les famílies conservin les targetes en bon estat i les retornin a l’escola el mes de setembre, una vegada comenci el curs escolar 2020-21. El Departament ja detallarà com s’ha de fer aquest retorn.

Les targetes moneder es van repartir el mes de març passat, quan es van tancar les escoles per culpa de la pandèmia de la Covid 19, i han servit per ajudar a les famílies més vulnerables a l’hora d’adquirir aliments durant tots aquests mesos.

A la comarca de la Selva es van repartir un total de 3.000 targetes que s’han anat recarregant diverses vegades durant aquests mesos en què el curs escolar 19-20 va quedar aturat per culpa de la pandèmia.

ALTRES NOTICIES

  • Serveis municipals d'ocupació i empresa del Baix Montseny
  • La taula de prevenció i mediació comunitària de RiV estableix el marc de treball
  • Missatge d'agraïment pel suport rebut durant el darrer temporal de llevant

Comments are closed.