Marina Villegas es proclama guanyadora del III Concurs Riells i Viabrea SONA

La cantant de Begur Marina Villegas es proclama la guanyadora de la III edició del Concurs Riells i Viabrea SONA després de passar a les semifinals a les rondes anteriors. El cantant Roger Torné (2n finalista) i Pau Deskaro (3r finalista) també varen realitzar una actuació després de quedar finalistes a les actuacions celebrades al mes de maig.
El primer premi consisteix en una actuació remunerada pels propers mesos, i el segon premi està dotat en 200 euros. A més, tots tres podran gaudir d’una producció en un estudi professional.

La cloenda final va ser a càrrec de l’actuació musical de l’Elisabet Carreño guanyadora del II Concurs Riells i Viabrea SONA.

Donem l’enhorabona a tots els participants i en especial a la Marina Villegas per l’esforç i dedicació al panorama musical. L’Ajuntament de Riells i Viabrea et desitja una carrera plena d’oportunitats i aprenentatge a través de la música.

Aquest concurs va néixer el 2020 de la mà de l’entitat L’Impuls! i de la col·laboració de l’ajuntament de Riells i Viabrea, qui va creure des del principi en el projecte musical. La finalitat d’aquest certament és la de donar visibilitat a aquells joves grups, solistes, etc. amb un únic element en comú: la música.

Comments are closed.