Nou servei d’autobús a Riells i Viabrea el 2020

>>> Consulta aquí l’horari


Els veïns i les veïnes de Riells i Viabrea disposen d’un nou servei d’autobús al matí i a la tarda que compren els trajectes entre Riells i Viabrea i Santa Coloma

Aquest 2020 el municipi estrena nou servei d’autobús on s’estableix un nou servei al matí amb la ruta de Riells i Viabrea -Sant Coloma de Farners, i a la tarda el trajecte Santa Coloma de Farners -Riells i Viabrea.
L’empresa Teisa, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva, incorpora des del mes de gener aquestes dues rutes noves al nostre municipi realitzant així una millor connectivitatentre els pobles veïns.

De la mateixa manera, des del consistori volem animar als nostres ciutadans i ciutadanes a utilitzar el transport públic i així fer un consum responsable i alhora tenir cura del medi ambient. En aquest sentit, Patrici Cros (Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Riells i Viabrea) afirma: “aquest nou servei de transport públic al municipi esperem que motivi als veïns del nostre municipi a fer servir l’autobús per anar a treballar o visitar als pobles dels voltants.”

Les parades de Riells i Viabrea es troben en concret a: Camí de les Aigües (Gi-522), a les Piscines (GI-522) i a la Cruïlla GI-522 amb la C-35. Els usuaris podran adquirir els seus tiquets de forma habitual i podran trobar més informació al web del municipi: www.riellsiviabrea.cat o al telèfon d’atenció de Teisa 972204868.

El nou servei d’autobús esperem que sigui percebut com una oportunitat per a disminuir l’ús del vehicle privat, la reducció dels costos de mobilitat i com una millora sostenible per l’entorn.

>>> Consulta aquí l’horari

Los comentarios están cerrados.