Núria Faucha Moreno (Som Equip)

NÚRIA FAUCHA CANVI FOTO

Dades de contacte:
e-mail: nfaucha@riellsiviabrea.cat
Retribució per assistència al ple: 160 €

 

 

 

Nascuda a Barcelona i des de fa 8 anys veïna de Riells i Viabrea. Mare de 3 fills.

Em vaig graduar en Relacions Públiques, Empresarials i tinc un MBA (Màster en direcció i administració d’empreses, en l’actualitat estic cursant postgraus en gestió d’administració pública.
He treballat com a directora comercial en una multinacional, en l’actualitat soc sòcia en una empresa de transport i logística.
Durant el temps en què he viscut al nostre municipi vaig crear una associació sense ànim de lucre encarat al benestar dels individus, fent activitats i diverses fires i he participat activament en associacions i activitats del poble.

La passada legislatura vaig entrar formar part del govern i al cap de 3 anys vaig demanar la dimissió. Durant aquests 3 anys vaig portar cultura, educació i al final també promoció econòmica.
Actualment, sóc la cap de llista del grup municipalista Som Equip amb la intenció de donar veu a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, estar al servei de les persones i posar al seu servei la meva experiència per a fer un Riells i Viabrea millor i per al poble. Sóc una persona empàtica, servicial, m’agrada la tranquil·litat, passejar pels nostres camins, viatjar, llegir, i ajudar a la gent.

Los comentarios están cerrados.