Pau Deskaro és el guanyador de la 3ª semifinal del III RIV SONA

Pau Deskaro és el guanyador de la 3a semifinal del III RIV SONA i per tant últim finalista. Us esperem el dia 11/06 a les 19:00 a la gran final del III RIV SONA.

Després de diverses setmanes en què es van presentar més d’una vintena de participants amb diferents propostes musicals (cantautors, indie, punk, rumba, música urbana, etc.), per fi, es va poder seleccionar als 9 candidats i candidates (Ariae, Marina Villegas, Fracàs, Berta Clapés, Roger Torné, Laie Zulu, Clara Sunyer, Con Deskaro i Lot Estalvi)
que lluitaran a les tres semifinals dels dies 7, 14 i 21 de maig, on només un de cada semifinal arribarà a la gran final del dia 11 de juny de 2022 on es lliuraran els premis i es farà la cloenda del concurs.

Enguany, com a novetat, s’hi han incorporat dues clàusules:

  • els concursants han d’interpretar un tema propi,
  • i un tema en català
    El premi que s’emportaran els finalistes serà l’enregistrament d’un tema, i el guanyador o guanyadora un premi valorat en 400 € per una actuació dintre del mapa cultural i festiu del poble i una entrevista per part de la revista Enderrock, i el segon classificat o clasificada rebrà 200€.
    Després d’aquests temps de pandèmia, restringits per la distància i la mascareta, us
    esperem al Centre Cultural la casa Nova on podreu gaudir de l’espectacle musical.

Comments are closed.