Per un estiu amb prudència

Aquest any serà un estiu atípic, marcat per les mesures preventives de la Covid-19.

Malgrat tot, hem de recordar que durant l’estiu les altes temperatures poden arribar a tenir efectes perjudicials en la nostra salut. Els infants i les persones grans, amb malalties cròniques o que treballen en ambients calorosos estan especialment exposats a patir-los. En aquest sentit, i per evitar cops de calor, cal aplicar algunes mesures de prevenció, tant dins com fora de casa, com ara hidratar-se freqüentment, buscar les zones més fresques i evitar l’exposició directa al sol durant les hores de més calor.

També cal recordar que els efectes de la pandèmia de covid-19 continuen condicionant els nostres hàbits de vida. Això fa que les mesures d’higiene i seguretat, com ara el rentat freqüent de mans i el distanciament social o l’ús de mascareta, segueixin sent imprescindibles per reduir el contagi i evitar un rebrot.

En aquest context, ens sumem a la campanya engegada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i us fem arribar algunes de les recomanacions que us ajudaran a viure un bon estiu amb prevenció, seguretat i de manera saludable.

A través d’aquest enllaç també trobareu els consells de seguretat per un estiu segur.

ALTRES NOTICIES

  • Calendari fiscal per a l'exercici 2019
  • Subvenció Dipsalut per l'activitat "Tallers de memòria"
  • Retorn de les entrades de l'obra de teatre "El Pare de la Núvia"

Comments are closed.