Què volem fer?

Des de l’Ajuntament de Riells i Viabrea s’ha engegat el projecte de Pla d’acció per la millora de les zones d’activitat econòmica del municipi (PAMAE). Volem afavorir l’impuls i la diversificació de l’activitat productiva, generant un impacte positiu sobre el conjunt del territori, l’economia i la població, a partir del disseny d’estratègies i actuacions que s’aniran implantant de manera programada.

Finalitat:
Elaborar un Pla d’acció per la millora de l’activitat econòmica del municipi.
Aquest projecte està subvencionat íntegrament per la Diputació de Girona i la coordinació es realitzarà a càrrec de tècnics municipals.

Com ho farem?
– El projecte serà realitzat per la consultoria Audifilm, que serà l’encarregada de dinamitzar tot el procés. Es preveu comptar amb el suport de tota la població.

Qui participarà?

Es portarà a terme un seguit d’enquestes a la població en general, al sector comercial i empresarial, paradistes del mercat, als responsables  i tècnics municipals, als i les alumnes de 3è i 4rt d’ESO de l’Institut, i als visitants puntuals del municipi.

També es realitzarà un conjunt d’entrevistes en profunditat a persones relacionades amb el teixit productiu. Paral·lelament, s’analitzarà el conjunt de dades disponibles per tal d’aportar objectivitat, detall i concreció.

Finalitzada aquesta primera fase d’anàlisis i participació, s’iniciarà un seguit de sessions de treball per tal d’anar concretant les estratègies i actuacions a implantar. Es pretén arribar a grans consensos estratègics sobre el full de ruta de l’activitat econòmica de Riells i Viabrea pels pròxims anys, així com assentar les bases pel futur desenvolupament de projectes singulars.

L’enquesta és totalment anònima i voluntària.

Participa ara

On puc informar-me?

  • A l’espai web de l’ajuntament de Riells i Viabrea.
  • Notes de premsa

Quins son els resultats esperats?

S’espera una gran participació en vistes de l’oportunitat que suposa pel municipi el desenvolupament d’un projecte estratègic pioner al municipi, on la intervenció i el consens entre tots els agents és clau

Cronograma del projecte

Organitzat per:

audfilm

Aquest projecte està subvencionat íntegrament per la Diputació de Girona.

Comments are closed.