Ple ordinari 26 de març de 2018

El ple del passat 26 de  març ha estat marcat per l’aprovació d’un préstec a llarg de termini de 862.861 euros on els grups de la oposició s’han abstingut en el torn de votació. L’alcalde ha argumentat necessari realitzar aquest préstec per poder realitzar les inversions necessàries que requereix el municipi. Les limitacions del pressupost en l’àmbit d’inversió fa impossible donar resposta a les necessitats del municipi i per aquest motiu es realitza el préstec amb l’objectiu de pagar-lo amb el romanent de tresoreria  i evitar així un augment de l’endeutament de l’Ajuntament.

El grup del PDeCAT ha argumentat la seva abstenció acusant a l’equip de govern de mala planificació, sobretot tenint en compte, que fa tres mesos s’havien aprovat els pressupostos municipals.

En el ple també s’han aprovat tres mocions, que han comptat amb el recolzament de tots els partits representants, en excepció de la moció presentada pel grup PDeCAT sobre el deute del govern central i com afecta aquesta situació a Catalunya, on la regidora socialista, Cristina Martínez,  s’ha abstingut. L’abstenció s’ha argumentat explicant que les ordres del seu grup polític és no votar cap iniciativa que no sigui estrictament municipal.

En d’altres temes que han sortit el ple, el regidor d’Entesa, José Antonio Rodríguez, ha interpel·lat al govern sobre la situació de la riera quant plou i els problemes de bombament que ocasiona. El regidor de medi ambient, Patrici Cros, ha explicat que la problemàtica està solucionada a l’espera de dur a terme una actuació definitiva.

ALTRES NOTICIES

Comments are closed.