PROJECTE DONES+

PROJECTE DONES+

DONES+ tracta d’un projecte inclusiu que té com a objectiu impulsar el creixement de la participació femenina a Riells i Viabrea.

Cerquem dones amb inquietuds que vulguin formar part d’un grup guiat per la Macarena Palma Naranjo, psicòloga de les organitzacions, amb màster en Recursos Humans, especialitzada amb Coaching transformacional, esencial i Coach Acting i amb experiència realitzant diversos tallers al municipi.
La Macarena us acompanyarà durant 8 setmanes, 1 sessió setmanal, per donar eines i empoderar a les dones que decidiu participar.

La participació en les sessions és totalment gratuïta.

>>> Vine i participa en la primera sessió del grup de dones del projecte DONES+.
Un projecte de participació impulsat per la regidoria d’I
gualtat de l’Ajuntament de Riells i Viabrea.

PROGRAMA
Projecte Dones+

1a PART
Detecció de necessitats
La primera part d’aquest projecte serà la detecció de necessitats de les dones del municipi, es realitzarà una diagnosi a través d’un questionari que estarà disponible per contestar fins a l’11 de març.

Fes clic AQUÍ i respon el formulari!

Aquest qüestionari el pot contestar tothom independement del gènere amb el que s’identifiqui, necessitem saber els interessos de les dones de Riells i Viabrea per poder crear una xarxa comunitaria on es tinguin en compte les dones del municipi.


2a PART
Grup MotorSessió informativa dinàmica
el proper 3 de febrer de 9:15 a 12:15.
Aquest grup es reunirà un cop per setmana durant els mesos de febrer i març, amb l’objectiu de crear un espai per a dones i que pugui derivar en un grup autogestionat que repensi les seves accions futures, comptant sempre amb el recolzament i acompanyament de la regidoria d’Igualtat.


3a PART
Assessoria Pla D’igualtat Intern
L’Ajuntament de Riells i Viabrea, des de la regidoria d’Igualtat, està redactant un pla intern d’igualtat d’oportunitats. La Macarena farà assessorament a la Comissió d’Igualtat per la posada en acció de les estratègies del pla i aconseguir els objectius marcats. Participarà en una sessió de la comissió d’Igualtat per treballar a través del Role Playing  una activitat que donarà eines per incorporar la perspectiva de gènere en les relacions formals i informals de la corporació.Quan és la primera sessió i com puc participar?
 • Grup Motor
  Sessió informativa dinàmica.
  Aquest grup es reunirà un cop per setmana durant els mesos de febrer i març, amb l’objectiu de crear un espai per a dones i que pugui derivar en un grup autogestionat que repensi les seves accions futures, comptant sempre amb el recolzament i acompanyament de la regidoria d’Igualtat.
 • Data: el proper 3 de febrer de 9:15h a 12:15h
 • Localització: al Casal del Poble
 • Inscripcions a la 1a sessió: https://forms.gle/Wo7Kywd2wnsNLgcZ7
  (Places limitades).
 • Preu: sessions gratuïtes.

El grup DONES+ ha creat el projecte “GIMNÀS EMOCIONAL” amb l’objectiu de treballar, amb totes les dones que s’animin a participar, la gestió emocional.

Per a més informació truca al Centre Cultural: 93 847 00 85


Comencen les activitats del projecte “GIMNÀS EMOCIONAL” del grup DONES+
Aquesta activitat és el joc de l’Oca adaptat a la gestió emocional, la sessió la va impartir el professor de la Universitat de Barcelona, psicòleg Salvador Garcia.

 

Segueixen les activitats del gimnàs emocional de DONES+
Mostrem el taller d’expressió corporal que han estat treballant per millorar la gestió emocional. A través del ball i del teatre s’aprenen de manera assertiva les nostres emocions.

Informa’t i apunta’t: https://riellsiviabrea.cat/wp-content/uploads/2021/04/GIMNAS-EMOCIONAL.pdf

 Comments are closed.