PSC: Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. És una jornada on es posa de manifest la diversitat i s’aplaudeix la igualtat entre totes les persones, sigui quina sigui la seva raó i preferència sexual (o no). Aquesta data és molt significativa, ja que representa la lluita de milions de persones que demanen sentir-se part de la societat, sent lliures de mirades, de prejudicis i de comentaris esfereïdors que malgrat en l’any en el qual estem, 2019, encara segueixen existint.
Celebrem que dins del nou consistori municipal s’hagi afegit l’Àrea d’Igualtat, perquè malgrat i que arriba tard, confiem que treballi per la igualtat entre persones, la llibertat sexual i l’estima per la persona més enllà de la seva condició.
Com a mostra d’aquesta tasca, demanem a través d’aquestes pàgines que durant els dies que duren els actes de celebració de l’Orgull LGTBI arreu del món, onegi la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament, com a senyal de recolzament a tot aquest col·lectiu i que tan complicat ho segueix passant.
Des del nostre grup municipal proposarem i recolzarem totes les propostes que vagin encaminades a fer difusió i a fer valdre els drets igualitaris de les persones.
Bon Orgull 2019!

Los comentarios están cerrados.