PSC: opinió ple 17 de juliol de 2017

Veïns i veïnes, encetem un nou mitjà per donar difusió i informació dels acords municipals més importants i que, des del nostre punt de vista, interessen a la ciutadania. Estem segurs que la informació i la transparència són elements bàsics per una democràcia madura, participativa i activa. Nosaltres volem un Riells i Viabrea informat i actiu. Comptem amb tots!

Dels punts tractats en el Ple de dilluns dia 17 de juliol de 2017 en volem destacar tres que tenen un interès més general a part d’altres com el tancament dels comptes, els informes de seguiment econòmic trimestral, etc. que el nostre grup ha recolzat. Els punts que volem ressaltar són:

1.Creació de la comissió d’estudi de la municipalització de la gestió de l’aigua potable. La proposta que ens va presentar el govern municipal d’ERC contemplava el nomenament de totes les persones que en formarem part. Tot i que el govern ha acceptat una de les dues propostes nostres –limitar a tres mesos els treballs de la comissió-, hem posat de manifest la “barreja” dels llistat de membres de la comissió i el sistema de “votació” de l’informe-proposta final. Nosaltres proposaven definir tres grups: membres electes amb vot ponderat, membres de les entitats amb vot i tècnics amb veu i sense vot. Tot i no admetre l’esmena hi treballarem de valent i us tindrem informats.

2.Proposta de creació d’una nova comarca amb capital a Sant Celoni. La nostra posició davant d’aquesta proposta d’ERC, és que hi ha altres sistemes més eficients d’oferir millors serveis a la ciutadania i no la de muntar més estructures polítiques, amb més càrrecs i més cost econòmic. La veritat és que no hi vàrem veure gaire entusiasme amb la proposta que va presentar i defensar el mateix Alcalde.

3.Proposta de modificació dels límits del terme municipal. Estem a favor que el límit municipal incorpori una part del terme de Gualba en la que hi ha consolidada la urbanització Junior Parc (pendent de recepcionar) amb tots els serveis públics i amb la correcta qualificació urbanística. Volem unes urbanitzacions amb totes les garanties i drets ciutadans.

Descarrega’t la versió en PDF de l’article aquí:
Opinió PSC – Ple 17 de juliol de 2017

Comments are closed.